STARTUP Inkubator Rijeka

Demo dan 9. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka

Nekategorizirano |

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Demo danu 9. generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka koji će se održati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, 10. srpnja 2018. godine s početkom u 14:00 h.

Na Demo danu timovi 9. generacije Startup inkubatora predstavit će svoje poslovne ideje koje su razvijali šest mjeseci u Startup inkubatoru uz pomoć mentora i partnera na projektu.

U sklopu programa održat će se niz zanimljivih predavanja i to, članice tima Špajza, Ana Kovačević i Dina Benazić, izlagati će na temu „Od ideje do karijere”, projektna voditeljica CERIecona Step Ri, Silvia Nađ, predstaviti će projekt CERIecon Playpark, zatim će Amel Hadžipašić iz Start-Up Udruge iz Pule, predstaviti projekt Poslovni klub Starter, zatim Bernard Koludrović, voditelj projekta RiHub će upoznati javnost sa cijelim projektom te će na kraju Jana Blažević Marčelja,  zamjenica direktora i voditeljica edukacijskog centra STEP RI, predstaviti projekt BootCampIT.

Svoje projekte predstaviti će sljedeći timovi:

1. PinkyBlue – second hand trgovina sa dječjom opremom. Osnovna djelatnost je otkupljivanje ispravne dječje opreme kao i preprodavanje po pristupačnim cijenama.

2. Fiumica – brend koji svojim dizajnom i detaljima predstavlja identitet grada Rijeke. Njegovi proizvodi su namijenjeni svima koji žele nositi dio Rijeke uvijek sa sobom te samim time omogućava  da budu dio grada koji teče. Svi posjetitelji našeg divnog grada moći će sa sobom ponijeti dašak riječke kulture i identiteta koji će im biti vječna i praktična uspomena. Tako će prvi proizvod Fiumice biti tzv. Riječka košulja.

3. DCC (Digital Cigarette Counter) – kutija za cigarete s brojačem cigareta osigurava Vam sve potrebne uvjete za smanjenje te naposljetku prestanak pušenja. Zabilježite svaku zapaljenu cigaretu i pobijedite sami sebe, neka se brojka svakodnevno smanjuje!

4.  MaturaApp – aplikacija koja priprema maturante za maturu. Maturanti će moći na jednostavan i zanimljiv način ponoviti gradivo koje su učili kroz srednjoškolsko obrazovanje, a koje će im olakšati upis na željeni fakultet.

5. Food Forward – Živimo brzi život i nitko od nas ne želi potrošiti previše vremena na nepotrebne stvari jer vrijeme je novac. Zato je osmišljena aplikacija Food Forward koja bi omogućavala rezervaciju stolova u restoranima.

6. Petzbook – društvena mreža za vlasnike kućnih ljubimaca gdje će stvaranje profila za kućnog ljubimca omogućiti objavljivanje slika i videozapisa, komunikaciju s drugim vlasnicima, pronalazak ljudi sličnih interesa i još mnogo drugih značajki.

7. RiGoOut – mobilni priručnik i pomoćnik koji svakome daje okvirnu ideju gdje provesti svoje slobodno vrijeme na kreativniji i zabavniji način.

Vidimo se!

 

 

 

admin /


© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka