STARTUP Inkubator Rijeka

Demo dan osme generacije korisnika Startup inkubatora Rijeka

Nekategorizirano |

Pozivamo sve zainteresirane da nam se u srijedu, 13.12.2017. godine pridruže u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1, Rijeka u vremenu od 13:00 do 15:30 sati gdje će na Demo danu timovi osme generacije Startup inkubatora Rijeka predstaviti svoje projekte javnosti.

U sklopu programa održat će se niz zanimljivih predavanja i predstavljanja projekata zanimljivih za sve startup projekte i poduzetnike početnike. Tako će član tima Braille Riddles, Dino Alagić, izlagati na temu “Što nakon Startup inkubatora?”, kreativna direktorica projekta “Riječki dečki”, Dunja Pavešić, održati će promociju kalendara “Riječki dečki 2018 – STARTUPOVCI”, zatim će Dino Udović iz Visoke poslovne škole PAR, predstaviti događaj Startup Europe Awards Hrvatska te će na kraju Damir Medved iz Ericsson Nikola Tesla d.d., predstaviti Interreg CE projekt URBAN INNO i rezultate radionice World café.

Svoje projekte predstaviti će sljedeći timovi:

1. Mathrix – provođenje matematičke edukacije prilagođene predznanju i dobi klijenata. Edukacije bi se provodile kroz radionice, klasične instrukcije i online poduke za koje bi se napravio sustav e-matematike.

2. Špajza – zero-waste trgovina, hrana se ne pakira u jednokratnu (plastičnu) ambalažu već su proizvodi u rinfuzi i uzimaju se u potrebnoj količini te se zatim pakiraju u ambalažu koju se može ponovo koristiti ili kompostirati.

3. Munch – koncept pokretnog ugostiteljstva s ponudom brze hrane na temelju ribljeg menija.

4. Balkan Roads – oni pružaju nezaboravno iskustvo vožnje starim cestama Balkana, kroz nebrojene znane i skrivene prirodne ljepote, kulturu i mentalitet ljudi te bogatu i zanimljivu povijest koja je obilježila ove prostore.

Vidimo se!

admin /


© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka