STARTUP Inkubator Rijeka

HRVATSKI START-UPOVI NA START-UP GERMANY ROAD SHOW-u 2018!

Nekategorizirano |

Želite li upoznati start-up ekosistem u kojem investicije (njemačke i strane) u start-upove nerijetko iznose milijune pa i desetke milijuna eura? Želiš biti dio ekipe iz cijelog svijeta koja će pet dana obilaziti i upoznavati druge foundere, predstavnike kompanija i investitore?

Od 7. do 12. listopada 2018. godine krovno udruženje njemačkih vanjskotrgovinskih komora (DIHK) organizira START-UP! Germany Roadshow 2018 koji uključuje gradove Köln, Düsseldorf i na području Ruhr-a upravo s ciljem povezivanja njemačkih i međunarodnih start-upova, venture capital fondova, gospodarstvenika i predstavnika politike. Sudionici programa tijekom trajanja roadshowa imaju priliku svoje poslovne modele predstaviti tvrtkama poput Vodafone, trivago, Metro-a, Henkel-a, Deutsche Bahn, RWE-a, Ford-u, Zračnoj luci Koeln-Bonn, Međunarodnoj luci Duisburg, Cisco, thyssenkrupp i drugi. Highlight programa je sudjelovanje na međunarodnom RuhrSummitu 2018, najvećem njemačkom start-up eventu na kojemu će najbolji start-upovi imati jedinstvenu mogućnost predstaviti se publici putem pitcha ispred više od 500 gostiju. Troškovi organizacije programa i transfera unutar Njemačke su pokriveni, a za troškove putovanja i hotela pobrinut će se sponzori događanja. Više o programu doznajte ovdje.

Ove godine Njemačko-hrvatska komora iz Zagreba  osigurala je mjesto na road showu i za predstavnika hrvatskog start-upa. Ovim vas pozivamo da i Vi sa svojim start-up projektom sudjelujete na natječaju koji je otvoren do 15. svibnja 2018. godine. Sudjelovati mogu start-upovi iz područja InsurTech, Mobility/Logistik & SmartCity. Završno druženje održat će se 11. lipnja 2018. godine u Zagrebu, a tri najbolja start-upa po izboru žirija imat će priliku pitchati za 1. mjesto.

Više informacija o uvjetima sudjelovanja pročitajte ovdje.

 

admin /


© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka