STARTUP Inkubator Rijeka

Svi mentori


Iva Šamanić Jureša

Modna dizajnerica koja radi kao kreativni direktor u svom modnom studiu Barrutik. U prvom startup projektu razvila je Cloudpillow- jastuk za udobnije sjedenje, gdje je prošla put od ideje do gotovog proizvoda, te plasiranja na tržište. Iva se bavi dizajnom i proizvodnjom uporabnih predmeta, suvenira i plesnih kostima. Postala je član Fashion revolution globalnog projekta koji se zalaže za proizvodnju odjeće na siguran, čist i transparentan način.

Sudjelovala je na brojnim modnim događanjima i bila voditeljica radne skupine od četiri naučnice. Radila je kao modni stilist, voditelj proizvodnje, dizajnirala, modelirala, krojila i izrađivala razne odjevne i uporabne predmete.  Završila je Tekstilnu školu u Rijeci, Callegari, talijansku školu mode i dizajna i položila majstorski ispit stručne osposobljenosti za „Majstor krojač ženske odjeće“.

Iva vjeruje u cjeloživotno učenje, tako da često prisustvuje raznim edukacijama, seminarima i radionicama za jačanje poslovne I modne kulture. Provodi vrijeme proučavajući uspješne dizajnere, umjetnike i poduzetnike i voli dijeliti svoje znanje dalje.

 

 

© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka