STARTUP Inkubator Rijeka

Svi mentori


Olga Milošević

Stručnjak za rješavanje problema unutar tima ili organizacije, za uspostavljanje kvalitetne suradnje u postizanju odabranih ciljeva. Stručnim rječnikom ja sam Organizacijski konzultant, Human resurse manager, Coach. Potrebna znanja i iskustvo stekla sam radeći u velikim međunarodnim korporacijama (Rusija, Ukrajina) i kao samostalni stručnjak. Većim dijelom sam radila na novim projektima ili u tvrtkama u fazi potpunog restrukturiranja. Osim diplome pedagoškog fakulteta stekla sam i diplomu HR-managera Kijevskog instituta biznisa i tehnologije. Također završila sam edukaciju iz Transakcijske Analize kao Organizacijski konzultant i Coach (2 god.) i Psihoterapeut (4 god.). Trenutno sam doktorandica na odsjeku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Jako dobro znam što znači upustiti se u avanturu života i početi sve ispočetka na novome mjestu. Sada živim i radim u lijepom gradu koji teče.

Ako se ideja izrodila, odluka donesena – i negdje ne ide… tu je moje znanje i iskustvo korisno. Znam otkriti razlog zašto ne ide, pronaći rješenje i pomoći ga ostvariti.

© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka