STARTUP Inkubator Rijeka

Svi mentori


Zvonko Bumber

Rođen u Šibeniku, studirao u Zagrebu i sidro bacio u Rijeci.

Diplomirao sam na zagrebačkom PMF–u i stekao zvanje profesora geologije i geografije 2008. Kao i većina mladih ljudi radio sam na poslovima van struke te sam 2010. godine uzeo stvar u svoje ruke i osnovao Udrugu za prirodoslovna istraživanja UPRIS. Autor sam nastavnog sredstva iz geografije „Geološka zbirka u školi“ koja uključuje zbirku stijena s pratećim priručnikom, a koju danas koristi 30 škola diljem Hrvatske i čiji se broj stalno povećava. UPRIS se bavi popularizacijom prirodnih znanosti, a financiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja posljednje četiri godine te gradova Dubrovnika, Šibenika, Rijeke i Varaždina. Kao predsjednik udruge uključen sam u nekoliko odbora, radnih skupina i vijeća na nivou Hrvatske i Europske unije.

Od 2011. sretno sam zaposlen kao nastavnik geografije u Medicinskoj školi u Rijeci.

Želeći unaprijediti vještine upravljanja projektima i osigurati razvoj udruge, završio sam četiri poslovna modula (Upravljanje projektima, Organizacijske vještine, Upravljanje vremenom i Komunikacijske vještine) te stekao certifikat tvrtke Proficiens Academy. Također, položio sam tri modula o izradi projekata financiranih iz EU fondova i stekao certifikat Sveučilišta u Rijeci.

2015. godine osnovao sam udrugu “Inovativni projekti” (INO-PRO) kojoj je cilj baviti se društvenim poduzetništvom i savjetovanjem.

2017. godine upisao sam poslijediplomski specijalistički studij smjer “Menadžment u javnom sektoru” na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

U Startup inkubator sam se uključio sa željom da pomognem mladim ljudima u pronalasku izvora financiranja za svoje ideje te da njihov put ka (samo)zapošljavanju bude što kraći.

Kontakt: info@ino-pro.hr ; 098/16 49 779

© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka