STARTUP Inkubator Rijeka

Otvorene prijave za Smartup natjecanje

Nekategorizirano |

Smartup je tematsko edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje u nekom danas aktualnom području. Glavni ciljevi natjecanja su promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentskom populacijom i povezivanje proaktivnih mladih talenata s najpoželjnijim poduzećima, potencijalnim poslodavcima ili investitorima iz Hrvatske i svijeta.

Osim razvijanja svoje ideje, dobiti ćete uvid u svijet uspješnih poduzeća, možete razviti sebe u području prezentacijskih vještina i predstavljanja u što boljem svjetlu, a kroz networking se možete povezati i s ostalim kandidatima, ali i mentorima gdje ćete uvidjeti važnost izgradnje kontakata. Na kraju, najbolje timove očekuje primamljivi novčani fond i prilika da budu primljeni u inkubator poduzetništva.

Prijave su započele danas, 2. ožujka te traju do 30. ožujka., a sama završnica natjecanja je 25.svibnja kada će biti održan finalni  krug natjecanja u kojem će biti prezentirane završne prezentacije finalista te proglašenje pobjednika natjecanja.

Za više informacija posjetite web stranicu.

Nemojte propustiti ovu savršenu priliku za uzlet vaše ideje!

admin /


© 2013 STARTUP Inkubator Rijeka