Croatian start-ups at Start.up! Germany Road Show 2019

Da li ste spremni predstaviti svoj start-up njemačkom tržištu?

Nakon dva uspješna road showa u 2017. i 2018. godini, Udruga njemačkih komora – DIHK e.V., za ovu jesen planira čak dvije odvojene start-up turneje po Njemačkoj. Prijaviti se mogu hrvatski start-upovi iz područja mobilnost/logistika, Smart City , InsurTech, IoT i Healthcare.

Prošle je godine Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora po prvi puta sudjelovala u projektu s tri hrvatska start-upa: Gideon brothers, Orqa FPV i Sail Router. Tijekom organiziranog putovanja po regiji Nordrhein-Westfalen koja je uključivala posjete Düsseldorfu, Kölnu, Essenu i Dortmundu, start-upovi su imali priliku predstaviti svoje projekte njemačkim tvrtkama i potencijalnim investitorima. Na putovanju je sudjelovalo oko 50 start-upova iz cijelog svijeta. Ove godine organizirane su dvije različite ture – prva nas vodi u München i obuhvaća start-upove iz područja Healthcare i IoT, dok druga uključuje područja mobilnost/logistika, Smart City i InsurTech po regiji Nordrhein-Westfalen.

Prijave traju do 13. svibnja 2019. godine. Sve uvjete, detalje i prijavni obrazac možete pronaći na internetskim stranicama Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore: https://kroatien.ahk.de/hr/dogadanja/event-details/start-up-contest/ .

Prijavite se!