O Nama

StartUp inkubator Rijeka

Koliko puta ste mislili da će Vaša ideja donijeti nešto novo, dobro, konkretno, a da niste znali od otkud krenuti? Ili ste imali nedoumice oko toga kako realizirati vašu kreativnu poslovnu ideju u stvarnost? Kako pokrenuti tvrtku, naći zaposlenike, odrediti troškove ili napraviti istraživanje tržišta?

Ne brinite, niste jedini, no sada imate priliku pronaći pravog partnera u Vašoj poduzetničkoj avanturi.

Uz StartUp inkubator Rijeka postoji i Poduzetnički inkubator Rujevica te Poduzetnički inkubator Torpedo. Za razliku od ta dva navedena inkubatora, u StartUp inkubatoru ideje se realiziraju bez otvaranja vlastite tvrtke, što je preduvjet korištenja u prva dva riječka inkubatora.

Osnovan je 2013. godine kao sastavni dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, s misijom da pomogne potencijalnim poduzetnicima početnicima premostiti najteže, prve korake u pokretanju poslovanja, usmjeriti ih ka uspjehu i pomoći pri realiziranju njihove poslovne ideje u stvarnost.

Čitav program kroz radionice i predavanja podijeljen je u tri tematska modula: Validacija ideje (1), Razvoj proizvoda, pravni aspekti i financije (2) te Izlazak na tržište (3), koje omogućuju korisnicima da svoje inicijalne ideje oblikuju, upotpune i dorade u skladu sa zahtjevima tržišta i suvremenog poslovanja.

Zajedno s našim mentorima, prijašnjim korisnicima, uspješnim poslovnim ljudima te širom poslovnom i akademskom zajednicom pružamo podršku, razmijenjujemo energiju, znanja i iskustva tijekom i nakon našeg predinkubacijskog programa.

Informacije