Održan prvi Speed Dating u Startup inkubator Rijeka

Brzo i učinkovito – izraz na koji bi mogli vezati prvi Speed Dating event u Startup inkubatoru zapravo i ne bi u potpunosti opisao atmosferu koja je vladala između 23 tima i 13 mentora. "Zanimljivo", "savršeno", "uzbudljivo" – riječi su to kojima je 11. generacija opisala dinamične interakcije u okviru kojih su imali priliku bolje se upoznati s mentorima, ali i dobiti prvi feedback na svoje poslovne ideje

Cijeli se događaj odvijao 20. studenog 2019. u prostoru inkubatora, a dva puna sata brzih susreta korisnika i mentora bilo je prekratko za gomilu pitanja i potpitanja naših angažiranih stanara, ponajviše iz područja IT-a, marketinga, grafičkog dizajna, prava i financija. Rezultat: zadovoljni i još motiviraniji korisnici, ali i mentori

Evo što su izjavili nakon Speed Datinga:

Puno pametnih ljudi na jednom mjestu! Meni je bilo najjače paljenje i gašenje svjetla. Ni to nas nije spriječilo da makar i u mraku dobijemo koji savjet više!
Super je bilo. I od mentora s kojima naša ideja nije direktno povezana, dobili smo neke savjete i mišljenje, ali i ideje za proširenje poslovanja.
Toliko puno informacija, a tako malo vremena! Speed dating je super prilika za upoznati mentore. Sada znamo kome se obratiti s eventualnim problemima. 

Ni mentori nisu ostali neutralni u pozitivnom naboju eventa:

Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo i čast sudjelovati kao mentor na Speed Datingu u organizaciji Startup inkubatora. Talentiranih pojedinaca i timova, te prezentcija njihovih poslovnih avantura bilo je u izobilju, iskreno sam uživao u razgovorima i pozitivnoj energiji. Takvi događaji su svakako veliki poticaj i ohrabrenje u njihovom daljnjem radu.

Podršku Speed Datingu pružili su i predstavnici 10. generacije korisnika dajući svoj doprinos u organizaciji, a za neizostavno osvježenje punim hladnjakom napitaka pobrinuo sponzor Coca-Cola. Da parafraziramo, za kraj, svježe mišljenje jednog od naših korisnika:

Speed date je bio odlican! Bilo bi ga fenomenalno ponoviti jednom kada svoje ideje ozbiljnije formiramo, da dobijemo novi feedback mentora!


Bit će prilike, obećajemo!