RiHub

Coworking prostor

Prostran, otvoren i prilagodljiv specifičnim potrebama, coworking prostor u prizemlju RiHuba može postati vaše centralno ili povremeno mjesto za rad. U timu, u paru ili samostalno – radni prostor podešava se prema zahtjevu, a uz to vas očekuje ultra brzi Internet, uredski stol, stolica i monitor te ormarić s ključem.

Dok ste s nama, na raspolaganju vam je cijeli komfor RiHub-a, odnosno kuhinja, sanitarni čvor i lounge zona, te konferencijska dvorana, soba za sastanke i korištenje printera, po fair usage principu.

Coworking prostor ima kapacitet od 25 radnih mjesta, uz mogućnost da svako od njih, po potrebi i u regularnim uvjetima, može dijeliti i više osoba uz prethodnu najavu. Za vrijeme epidemioloških mjera coworking je ograničen na 10 radnih mjesta. I najvažnije: do kraja 2021. godine korištenje coworking prostora u potpunosti je besplatno!

Konferencijska dvorana i soba za sastanke

Konferencijska dvorana izdvojen je prostor sa 66 sjedećih mjesta, a u uvjetima 'novog normalnog' kapacitet je reduciran na 17. U paketu s dvoranom korisnicima je na raspolaganju projektor, računalo, flipchart i whiteboard kao i ozvučenje.

Soba za sastanke nalazi se na galeriji RiHuba, a od ostatka prostora odvojena je pleksiglas pregradama. U regularnim uvjetima soba je predviđena za šest osoba, no zbog epidemioloških ograničenja trenutno u njoj mogu boraviti tri osobe. Ukoliko su vaše potrebe veće od 'epidemiološkog maksimuma', za sastanke se može koristiti i konferencijska dvorana.

Kao i u slučaju coworking prostora, korištenje multifunkcionalne dvorane i sobe za sastanke besplatno je do kraja 2021. godine.

Sva polja su obavezna. Vaši osobni podaci iz ove forme koriste se isključivo u svrhu dostave informacija, u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Kontakt telefon: +385 51 209 940

Događanja

Trenutačno nema događanja...