Kvarnerski ravioli – treći najbolji tim generacije

Gurmanski startup Kvarnerski ravioli do finala su doveli Josip Vuković, Sandra Brižić i Karlo Vuković, a na Demo danu osvojili su treće mjesto i potporu od 3.000 eura Grada Rijeke. Kakvo je bilo njihovo korisničko iskustvo i što će nakon uspjeha u Startup inkubatoru, pitali smo ih u kratkom intervjuu.

 

Kvarnerski ravioli prvi su se popeli na slavljeničko postolje. Kako ste se osjećali u trenutku proglašenja?

Bili smo pozitivno iznenađeni i sretni te iznimno ponosni na našu ideju s obzirom na sav trud uložen u zadnjih osam mjeseci.

 

Na što će biti utrošena potpora Grada Rijeke?

Sredstva koja smo dobili od Grada Rijeke bit će utrošena na stroj za razvlačenje tijesta i na aparat za brzo zamrzavanje, što će nam puno pomoći u proizvodnji.

 

Što će se događati s Kvarnerskim raviolima u idućem razdoblju?

Plan za dalje nam je otvoriti firmu, kupiti aparate, naći adekvatan prostor za proizvodnju te izaći na tržište.

 

Biste li i zašto preporučili Startup inkubator ljudima koji žele svoju ideju pretvoriti u posao?

Svakako bismo preporučili Startup inkubator svima, prvenstveno onima koji vjeruju u svoje ideje i žele ih ostvariti u pravom smislu. Program je zahtijevan i potrebno je odricanje i dobra organizacija. Ako su zaista spremni i vjeruju u proces, put je odličan, popraćen vrhunskim edukacijama i mentorima. 

 

Mjesto za zahvale – tko vam je sve bio podrška i ohrabrenje u vašoj poduzetničkoj priči?

Prije svega želimo zahvaliti našoj obitelji i prijateljima koji su nas cijeli ovo vrijeme maksimalno podržavali i vjerovali u našu ideju. Veliko hvala Emiliji Vodički koja nam je cijeli proces bila podrška i nesebično pomagala svima kako bi najbolje predstavili sebe i svoju ideju. Emilija i djelatnici inkubatora odradili su odličan posao. Također želimo zahvaliti svim mentorima za odlična predavanja, savjete i znanje koje će nam uvelike pomoći dalje.