PRIJAVI SE U 14. GENERACIJU STARTUP INKUBATORA

Od ponedjeljka, 5. rujna 2022. po 14. put otvaramo vrata novim korisnicima! Postanite dio pogona novih ideja i ostvarite svoje poduzetničke ambicije! U Startup inkubatoru dobit ćete svu potrebnu podršku za pokretanje vlastitog biznisa i to potpuno besplatno!

POKRENI SVOJ POSAO – OTVORI NOVU STRANICU U KARIJERI 

Već neko vrijeme razmišljate o poduzetničkom pothvatu, iza kojeg stoji dobra poslovna ideja? Nikada se niste susreli s poduzetničkom praksom i ne znate otkud krenuti? Niste sigurni ima li vaša poslovna ideja dovoljan potencijal za uspjeh, a svakako je želite usavršiti? Uz sve to imate izuzetnu volju i motivaciju da svoju ideju realizirate i postanete poduzetnik?

Super, onda ste na pravom mjestu! Dobrodošli u STARTUP inkubator Rijeka!

Ovdje radimo na tome da vaše poslovne ideje postanu stvarnost i u tome vam dajemo potpuno besplatnu podršku. Vaš prvi korak je – prijava! Kako biste postali korisnik 14. generacije STARTUP inkubatora, samostalno ili u timu, potrebno je ispuniti jednostavnu e-prijavnicu koja se nalazi na internet stranici STARTUP inkubatora, gdje možete pronaći i dodatne informacije. Do sada je kroz naš pogon prošlo čak 520 korisnika s 215 poslovnih ideja. Zašto ne biste i vi?

ŠTO MOŽETE DOBITI?

Besplatni (pred)inkubacijski program u trajanju od osam mjeseci, koji uključuje:

 • - 35+ radionica i predavanja za stjecanje svih potrebnih znanja i vještina koje su vam potrebne kao budućem poduzetniku
 • - radni prostor u centru RiHub s brzim internetom u trajanju od godinu dana
 • - mentorsku podršku u razvoju poslovne ideje: 45+ stručnjaka, inovatora i poduzetnika iz raznih područja stoje vam na raspolaganju za individualno savjetovanje i specifična pitanja
 • - stručnu pomoć u izradi, vrednovanju i provedbi poslovnog plana
 • - savjetodavnu podršku u izradi prototipa za inovativne koncepte s komercijalnim potencijalom
 • - povezivanje s potencijalnim investitorima i međunarodnom startup scenom
 • - mogućnost sudjelovanja na nacionalnim i međunarodnim startup natjecanjima
 • - novčane potpore za tri najuspješnija tima/ideje.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

STARTUP inkubator namijenjen je isključivo fizičkim osobama. Prijaviti se možete samostalno ili u timu.

KAKO SE PRIJAVITI? 

Prijave se podnose online putem na startup.rijeka.hr/HR/prijava/ od 5. rujna do 2. listopada 2022. godine.

BOOSTING I PODRŠKA

Niste sigurni je li vaša ideja 'dovoljno dobra' za prijavu? Imate više ideja i ne možete procijeniti koja je najbolja? Vaša ideja bolje zvuči kada je prepričavate prijatelju nego kada je sročite u službenoj prijavi? Imate još stotinu pitanja o inkubatoru i inkubaciji?

Za sve vaše 'što ako' i druge nedoumice organizirat ćemo informativnu radionice 'Kako do ideje i prijave za STARTUP?' na kojoj ćete dobiti i konkretnu podršku u sastavljanju prijave i druge informacije (a usput možete baciti oko na prostor RiHub-a, koji je ujedno i dom Startup inkubatora).

Radionica će se održati 19. rujna 2022. s početkom u 17 sati u centru RiHub. Vaš dolazak obavezno najavite na email: startup@rijeka.hr

SADRŽAJ PRIJAVE

Prijava na ovaj javni Poziv uključuje sljedeće:

 • - Naziv poslovne ideje
 • - Imena podnositelja poslovne ideje i članova tima
 • - Sažetak poslovne ideje
 • - Detaljni opis poslovne ideje.

Prijavi se prilažu i osobni podaci (OIB, adresa, e-mail) podnositelja prijave, te životopis/i iz kojih je moguće utvrditi kompetencije svih prijavitelja/članova tima i njihov mogući doprinos razradi ideje. Ukoliko s time raspolažete, u prijavu možete ubaciti i skicu rješenja ili nacrt proizvoda.

OCIJENA PRIJAVA

Prijave ocjenjuje Programsko vijeće STARTUP inkubatora. Prijavitelji poslovne ideje bit će pozvani na razgovor na kojem će imati priliku prezentirati svoju ideju pred komisijom sastavljenom od predstavnika Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke, članova Programskog vijeća i/ili mentora STARTUP inkubatora. Ocjenjivat će se motiviranost i spremnost tima za razradu ideje te inovativnost, tržišni potencijal i stupanj razrade poslovne ideje za koju je podnesena prijava.

INFORMACIJE I KONTAKT 

Za sva pojašnjenja i dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na 051/209 940 ili putem e-maila: startup@rijeka.hr.

STARTUP inkubator integralni je dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke.         

Tekst javnog poziva pronađite ovdje.