RADIONICE 'KAKO DO IDEJE I PRIJAVE ZA STARTUP INKUBATOR?'

Riješili ste postati poduzetnik. Ili imate hobi koji želite pretvoriti u posao. Ili vam je na pameti već neko vrijeme super ideja koja rješava neki problem ili potrebu. A možda ste jedan/jedna od onih koji proizvode gomilu ideja i niste sigurni koja bi bila najizglednija za inkubaciju. U kojem god se scenariju trenutno nalazite, radionice koje prethode prijavi u Startup inkubator bit će vam višestruko korisne.

Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin i ujedno mentor i predavač u Startup inkubatoru vaš je domaćin u čak dva termina – 22.09. i 05.10.2020. kada će objasniti i pojasniti sve što vam stoji na putu do inkubacije. Radionice pod nazivom 'Kako do ideje i prijave za Startup inkubator?' održat će se u centru RiHub, Ivana Grohovca 1a u Rijeci, s početkom u 17,30 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je oko sat vremena, a ovisno o količini dodatnih pitanja to se može i malo produžiti. Na radionicama ćete, uz to, imati priliku čuti iskustva naših bivših korisnika iz prve ruke, što vjerujemo da će vas dodatno inspirirati i motivirati u realizaciji vaše ideje.

S obzirom na nužnost pridržavanja mjera zaštite od zaraze korona virusom, broj polaznika na svakoj radionici je ograničen, a prijave su obavezne putem maila startup@rijeka.hr.