KREĆE NOVA GENERACIJA: PRIJAVI SE I POKRENI SVOJ POSAO

Ako već neko vrijeme razmišljate o poduzetničkom pothvatu, a nikada se niste susreli s poduzetničkom praksom i ne znate otkud krenuti, ako niste sigurni ima li vaša poslovna ideja dovoljan potencijal, i ako uz sve to imate izuzetnu volju i motivaciju da svoju ideju realizirate i postanete poduzetnik, tada je STARTUP prava adresa za vas. STARTUP inkubator traži nove stanare koji će postati dio 13. generacije korisnika. Kod nas je sve podređeno realizaciji vaše poduzetničke inicijative, a sve što nudimo, nudimo potpuno besplatno!

ŠTO VAM PRUŽAMO?

Besplatni (pred)inkubacijski program u trajanju od osam mjeseci, koji uključuje:

  • - 35+ radionica i predavanja za stjecanje svih potrebnih znanja i vještina koje su vam potrebne kao budućem poduzetniku
  • - radni prostor u centru RiHub s brzim internetom u trajanju od godinu dana
  • - mentorsku podršku u razvoju poslovne ideje: 50 stručnjaka i poduzetnika iz raznih područja stoje na raspolaganju za individualno savjetovanje i  specifična pitanja
  • - stručnu pomoć u izradi, vrednovanju i provedbi poslovnog plana
  • - savjetodavnu podršku u izradi prototipa za inovativne koncepte s komercijalnim potencijalom
  • - povezivanje s potencijalnim investitorima i međunarodnom startup scenom
  • - mogućnost sudjelovanja na nacionalnim i međunarodnim startup natjecanjima
  • - novčane potpore za tri najuspješnija tima/ideje.

ŠTO VAM JE ČINITI?

Vaš prvi korak je – prijava! Kako biste postali korisnik 13. generacije STARTUP inkubatora, samostalno ili u timu, potrebno je ispuniti jednostavnu e-prijavnicu koja se nalazi na mrežnoj stranici STARTUP inkubatora, upravo ovdje PRIJAVA. Samo za info - do sada je kroz naš pogon prošlo čak 478 korisnika sa 195 poslovnih ideja. Zašto ne biste i vi?

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Startup inkubator namijenjen je isključivo fizičkim osobama. Prijaviti se možete samostalno ili u timu.

KAKO SE PRIJAVITI? 

Putem e-prijavnice najkasnije do 29. rujna 2021. godine.

Prijava sadrži nekoliko vrlo jednostavnih elemenata: naziv ideje/projekta, imena svih članova tima te sažetak i detaljni opis poslovne ideje. Prilažu se i osobni podaci (OIB, adresa, e-mail) prijavitelja, te životopis/i svih članova tima radi utvrđivanja kompetencija i mogućeg doprinosa razradi ideje. Ukoliko s time raspolažete, u prijavu možete ubaciti i skicu rješenja ili nacrt proizvoda.

 PODRŠKA I BOOSTANJE 

Niste sigurni je li vaša ideja 'dovoljno dobra' za prijavu? Imate više ideja i ne možete procijeniti koja je najbolja? Vaša ideja bolje zvuči kada je prepričavate prijatelju nego kada je sročite u službenoj prijavi? Imate još stotinu pitanja o inkubatoru i inkubaciji?

Za sve vaše 'što ako', 'ali ja...' i druge nedoumice organizirat ćemo dvije informativne radionice 'Kako do ideje i prijave za STARTUP?' na kojima ćete dobiti i konkretnu podršku u sastavljanju prijave i na kojima ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja. Zbog epidemiološke situacije način, datum i vrijeme odvijanja radionica objavit ćemo naknadno na mrežnim stranicama STARTUP inkubatora.

ŠTO SE DOGAĐA NAKON PRIJAVE?

Prijave ocjenjuje Programsko vijeće STARTUP inkubatora, to je naše savjetodavno tijelo sastavljeno od partnera iz poslovnog, akademskog i javnog sektora (provjeri ovdje). Kao prijavitelj bit ćete prvo pozvani na razgovor s komisijom koja se sastoji od predstavnika Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke, članova Programskog vijeća i/ili mentora STARTUP inkubatora, gdje ćete ujedno imati priliku prezentirati svoju ideju. Ocjenjivat će se motiviranost i spremnost tima za razradu ideje te inovativnost, tržišni potencijal i stupanj razrade poslovne ideje za koju je podnesena prijava. Način prezentacije tima i ideje ovisit će o epidemiološkoj situaciji i mjerama sigurnosti, o čemu ćete biti detaljno obavješteni prilikom poziva na razgovor.

Ukoliko vaša ideja prođe evaluaciju, planirani početak inkubacije je 13. listopada 2021. Inkubacijski program provodi se u prostoru centra RiHub, Ivana Grohovca 1/a, Rijeka, sjedištu STARTUP inkubatora.

INFORMACIJE I KONTAKT 

Za sva pojašnjenja i dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na 051/209 940 ili putem e-maila: startup@rijeka.hr.

Javni poziv